Kwekerij en Sfeertuin De Botterhutte

De Botterhutte in de bladen

Gelegen in de mooie Achterhoek biedt Kwekerij en Sfeertuin De Botterhutte de gelegenheid om bijzondere planten, uit eigen kweek of van gerenommeerde kwekerijen, aan te schaffen via haar webwinkel of door aankoop ter plaatse. Bij aankoop ter plaatse geven we een behoorlijke korting op de webshop prijs!!!
Tevens kan de tuin bezichtigd worden, waarin een aantal van de bijzondere planten die te koop zijn, in de borders bewonderd kunnen worden. Sommige van deze planten zijn nauwelijks op andere plaatsen te koop.

Mensen, die op de verkoopdagen de planten hier ter plekke komen afhalen, krijgen bij contante betaling 0.50 Euro korting per plant op de webshop prijs. ( Geen staffelkorting ) De korting geldt niet voor hosta's.

Voor mensen die van een bepaalde plant 24 stuks of meer willen hebben, geven wij een korting die kan oplopen tot 35% van de webshopprijs. ( Wel vooraf bestellen en contant betalen )

De tuin is ontworpen en aangelegd door Gerrie Veenstra en blijft voortdurend in beweging, bij ieder bezoek verrast de tuin opnieuw door haar diversiteit van speciale planten en bijzondere Hosta's. Deze Hosta's nemen een speciale plaats in in deze tuin. Meer dan 1500 verschillende soorten, waaronder zeer zeldzame exemplaren, staan in de volle grond, in de verkoopruimte en in de blauwe potten, die inmiddels zo kenmerkend zijn voor deze tuin en als de handtekening van Gerrie Veenstra gezien kunnen worden.

Bij De Botterhutte staan klanttevredenheid en goede service hoog in het vaandel: u kunt altijd planten van goede kwaliteit verwachten.