Aanbieding:

Anemonopsis macrophylla White Swan

Een zeer veel gevraagde plant, voor de echte tuinliefhebber die daar de juiste omstandigheden voor heeft, onmisbaar. Humusrijke niet te droge omstandigheden zijn een eis. De standplaats moet ook zeker in de luwte liggen, want aan wind heeft deze schoonheid een bloedhekel. Bloeitijd juni juli.

Standplaats: Halfschaduw/Schaduw

Hoogte: 45-65cm

Van € 11,50 voor € 10,00 (Geen staffelkorting)

Plantenverkoop bij kwekerij de Botterhutte

Klik hier om door alle planten van onderstaande categorieën te bladeren.
De hosta is een prachtige vaste tuinplant, die van oudsher aangeplant wordt in schaduwtuinen. Dat kan heel goed, maar tegenwoordig zijn er ook talloze hosta's die het prima doen half in de zon, en er zijn er zelfs die in de volle zon kunnen.
Er zijn zelfs hosta's die heerlijk geuren, maar dan wel een zonniger plaats nodig hebben.
Wij verkopen ongeveer 5000 soorten vaste planten. De echt bijzondere planten worden hier getoond. Vaak worden onze planten in grotere potten aangeboden dan u gewend bent. Vindt u op de site niet wat u zoekt, mail ons dan vrijblijvend.
Diverse Hosta’s in P9 te koop vanaf 5 euro per stuk
Schaduwplanten vormen een plantengroep die ten onrechte te weinig aandacht krijgt. Velen van ons hebben een beschaduwde plek, maar weten niet wat ermee te doen. Zorg dat deze schaduwplek voldoende humus heeft en niet uitdroogt en je zult versteld staan wat er dan mogelijk is.
Ons assortiment grassen en varens wordt doorlopend uitgebreid. Naar onze mening zijn grassen in een mooie border bijna onmisbaar, mede dankzij het effect in de winter.
Downloads

Plantenverkoop via de webshop.

De op de webshop genoemde prijs geldt vanaf minimaal 4 stuks per plantsoort. Dit geldt niet voor Hosta's.
1 stuks per plantsoort 0.50 euro toeslag
2 en 3 stuks per plantsoort 0.35 euro toeslag
Vanaf 4 stuks webshop prijs per stuk !!!!


Kijk voor alle zekerheid ook even op onze voorraadlijst of de planten beschikbaar zijn, aangezien de webshop niet altijd precies is bijgewerkt, terwijl de voorraadlijst wekelijks wel wordt bijgewerkt en daar meer dan 2500 planten op staan.Wanneer je planten wilt bestellen die niet op de webshop staan maar wel op de voorraadlijst, vermeld deze dan bij de eventuele opmerkingen. Je krijgt dan per mail een prijs door.

Voor verkoop aan huis op de vaste verkoopdagen (uitsluitend maandag, vrijdag en zaterdag )zijn wij geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Het seizoen start dit jaar op 01 maart en sluit 01 oktober. Buiten de seizoen openstelling zijn ook planten na telefonische afspraak af te halen.

Voor bestellingen via de webshop geld een minimale besteding van 30.00 euro ex. verzendkosten!!!
Voor verzendingen binnen Nederland berekenen wij verzendkosten plus transportverzekeringskosten.
Binnen Nederland is de webshophouder aansprakelijk bij vermissing ( Postwet 2009 )

We versturen naar alle landen van binnen de Europese Unie Europa. Verzendkosten zijn aangegeven en gelden voor maximaal 10 kg per pakket..

De Botterhutte verkoopt ca. 5000 verschillende soorten vaste planten, waarvan slechts de bijzondere op de website te koop aangeboden worden. Voor een completer overzicht kunt u onze voorraadlijst downloaden.

Voor de afhalers, lees de rubriek "afhalen" bovenste groene balkenlijn.


Vanzelfsprekend kunt u, op de dagen dat de tuin geopend is, planten kopen. Dit is iedere maandag, vrijdag en zaterdag (alle andere dagen is de tuin gesloten) vanaf midden mei tot eind oktober. Voor planten die aan huis worden gekocht en direct betaald, geven wij een korting 15 procent op de webshop prijs. Dit geldt niet voor planten die via de webshop worden besteld en worden afgehaald.

Hierboven vindt u een aantal rubrieken waar de planten in zijn ondergebracht, door op de rubriek of het bijbehorende fotootje te klikken krijgt u nadere informatie. De planten in de webshop met, uitzondering van de Hosta's, staan in p9 potjes, tenzij anders vermeld.

Al de genoemde prijzen zijn per stuk incl. BTW, maar excl. de eventuele verzendbijdrage.
Kunt u niet exact vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact op te nemen.
De volledige Algemene Verkoopvoorwaarden, die van toepassing zijn, kunt u hierboven downloaden.

Staffelkorting

Bij afname van grotere aantallen per artikel geldt de volgende staffel (niet geldig voor de plant in de actie):

Afname vanaf 5 stuks 5.00%
Afname vanaf 10 stuks 10.00%
Afname vanaf 24 stuks 15.00%

Verpakkingsmethode

Vaste planten worden in pot verzonden. Zorgvuldig ingepakt in stro in een kartonnen doos.

De Hosta's worden uit hun potten gehaald, de grond wordt voorzichtig uit de wortels geschud. De wortels worden in een natte krant verpakt met daar omheen een plastic zak om uitdroging te voorkomen. Daarna wordt de hele Hosta in een krant verpakt. De zo ingepakte Hosta's worden gelabeld en in een doos verpakt.

Verzending van planten en verzendkosten

Planten besteld in onze webshop worden het hele jaar in het algemeen binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd.

De in de webshop genoemde verzendbijdrage geldt voor leveringen tot 20 vaste planten in p9 pot. Bij grotere bestellingen verzendkosten op aanvraag. Voor Hosta's, ongeacht het aantal, geldt een verzendbijdrage van euro 8,35 (binnen Nederland).
De verzendkosten voor andere landen binnen de Europese Unie zijn:

Verzenden België € 14,50
Verzenden Duitsland € 15.50
Verzenden Polen € 25,25
Verzenden Denemarken € 22,00
Verzenden Zweden € 25,50
Verzenden Frankrijk € 19,00
Verzenden Litouwen € 32,00
Verzenden Estland € 32,00
Verzenden Italie € 22,00
Verzenden Luxemburg € 14,25
Verzenden Spanje € 22,00
Verzenden Finland € 29,50
Verzenden Letland € 29,50
Verzenden Ierland € 25,00 Verzending op eigen risico naar Ierland (Douane)

Onder normale omstandigheden wordt het pakket in Nederland binnen 24 uur per pakketpost bezorgd.